Å ringe Hjemmeside
   
#transformation #inredning #upholstery #reupholstery #reupholstered #tapetserare #tapetsering #traditionalupholstery #gamlemøbler #upholstry #møbeltapetsering 
 
 
 

Vår erfaring og kunnskap

alltid til din tjeneste, dette er akkurat det du leter etter!

Priser for møbeltapetsering du kan se her.
 

 

Fra begynnelsen av arbeidet i 2015 er vårt verksted kjent for sin samvittighetsfulle og oppmerksomme holdning til arbeid og kunder. Kvaliteten og hastigheten på ordrenes oppfyllelse er våre prioriteringer.

 

Hvis det plutselig er forskjellige problemer med myk klær av simulatorer, møbler - kontakt oss på noen måte praktisk for deg, og sammen finner vi den beste løsningen.


Treningssimulatorer, medisinske møbler, møbler av skjønnhetssalonger etter en midje, returneres til arbeidsplassene i løpet av 1-2 dager. Stoler og lenestoler med enkle former om 2-3 dager, sofistikerte sofaer og myke møbler setter i 5-7 dager.


Samtidig utføres arbeidet nøye, ved hjelp av sikre metoder som sikrer sikkerheten til resultatene for forbrukernes liv og helse.

 

 

 

#gym #gymlife #gymlifestyle #trening "treningsutstyr #styrketrening #styrkeløft #treningsglede #bodybuilding #powerlifting #motivation 

I denne videoen skal du se hvordan ukjente onde krefter ødelegger myk polstring av simulatorer,

og hvordan våre mestere takler denne ulykken.

 
 
 
 
 
 
 
 
©2019 by Alexander Antipin | All rights reserved